Tobulai skani vakarienė, kurios net pats sau pavydi.
ingredientai
6 lakštai Santa Maria medium tortilijų
2x170 g Kitchen me antienos filė su prieskoniais
2 Avokadai
1/2 Mango vaisius
dvi dosnios saujos Mini pomidoriukai
dosni sauja Kalendra
Šlakelis žaliųjų citrinų sulčių
pagal skonį Druska
kepimui aliejaus
Graikiškas jogurtas

Tobulai skani vakarienė, kurios net pats sau pavydi.

45 min.
2 asmenims
Gaminimas
  1. Antieną kepame taip, kaip mokame geriausiai. Mano skoniui idealiai tinka 11 minučių ant vidutinės kaitros kepama mėsa (didesnę laiko dalį kepant ant odos, kurią prieš kepant būtina šiek tiek įpjauti - iki mėsos) - taip gaunasi iškepusi, bet viduje dar skaniai rausva mėsa;
  2. Ruošiame gvakamolę: avokadus sutriname šakute; smulkiai supjaustome pomidorus ir mango vaisių; smulkiai sukapojame kalendras - viską gerai sumaišome kartu su šlakeliu žaliųjų citrinų sulčių bei žiupsneliu druskos;
  3. Tortilijas pašildome orkaitėje. Man labiausiai patinkantis būdas - vieną ant kitos sudėtas tortilijas suvynioti į foliją ir 10 min. šildyti iki 150 laipsnių įkaitintoje orkaitėje;
  4. Serviruojame ir skanaujame!
 
SKANAUS
 
Už receptą dėkojame BET PIRMIAUSIA MAISTAS . 
Atgal į receptų sąrašą