Sumuštiniai su antiena ir teriyaki padažu
ingredientai
1/2 pakuotės antienos filė su prieskoniais iš kitchen me
poros bandelių arba kelių riekių šviesios duonos
šiek tiek jūsų mėgstamo salotų mišinio ar kitų žalumynų
3 šaukštų saldaus ir tiršto teriyaki padažo
1 šaukšto citrinų sulčių
pabarstymui Sezamo sėklų

Sumuštiniai su antiena ir teriyaki padažu

30 min.
1 asmeniui
Gaminimas
  1. Mėsą paruošiame pagal instrukciją nurodytą ant pakuotės. Iškepusią filė supjaustome griežinėliais.
  2. Bandeles perpjaunam per pusę išilgai ir šiek tiek paskrudiname ant sausos keptuvės arba skrudintuve.
  3. Teriyaki padažą sumaišome su citrinų sultimis.
  4. Ant duonos/bandelės dedame žalumynus, tada mėsos griežinėlius, pašlakstome gautu padažu ir apibarstome sezamo sėklomis.

SKANAUS

 

Už receptą dėkojame Nuo užkandžio iki deserto. 

Atgal į receptų sąrašą