ŠPINATŲ SALOTOS SU KEPTA ANTIENA BEI PIKANTIŠKU ŽALIUOJU PADAŽU
ingredientai
100 g šviežių žpinatų
1 saujos šilauogių
1 saujos aviečių
170 g antienos krūtinėlės filė su prieskoniais iš Kitchenme
Padažui:
1 avokado
2 skiltelių česnako
1 šaukšto nat. jogurto
30 ml alyvuogių aliejaus
1 šaukštelio garstyčių
1 šaukšto medaus
1 šaukštelio citrinų sulčių
šiek tiek šviežio baziliko
1/3 šaukštelio čili pipirų dribsnių
pagal skonį druskos bei maltų juodųjų pipirų

ŠPINATŲ SALOTOS SU KEPTA ANTIENA BEI PIKANTIŠKU ŽALIUOJU PADAŽU

30 min.
2 asmenims
Gaminimas
1. Antieną kepame įkaitintoje keptuvėjė ant vidutinės kaitros po 5-6min iš abiejų pusių, tada suvyniojame į foliją ir leidžiame pailsėti apie 10min.
2. Ingredientus padažui sublenderiuojame, pagardiname prieskoniais.
3. Dedame špinatų lapus, uogas, griežinėliais pjaustytą antienos krūtinėlę ir ant viršaus užpilame padažo.
SKANAUS
 
Už receptą dėkojame NUO UŽKANDŽIO IKI DESERTO. 
Atgal į receptų sąrašą