SKANIOSIOS SALOTOS SU ANTIENA IR RABARBARŲ PADAŽU
ingredientai
170 g marinuotos antienos filė
2-3 saujų salotų mišinio
1 saujelės šviežių spanguolių
1 saujelės anakardžių riešutų
1 saujelės džiovintų datulių
aliejaus kepimui
Užpilui:
3-4 šaukštų rabarbarų tyrės
1 šaukšto baltojo vyno acto
pagal skonį druskos bei čili pipirų

SKANIOSIOS SALOTOS SU ANTIENA IR RABARBARŲ PADAŽU

30 min.
2 asmenims
Gaminimas
1. Antieną apkepame iš abiejų pusių po 4-5min ant šiek tiek didesnės nei vidutinė kaitros su šlakeliu aliejaus.
2. Beriame į gylesnę lėkštę salotų mišinį, spanguoles, riešutus, bei datules. Ant viršaus dedame griežinėliais supjaustytą (ne karštą!) antienos filė.
3. Gaminame užpilą. Sumaišome rabarbarų tyrę su baltojo vyno actu, pagardiname prieskoniais. Užpilame padažą ant mėsos.
SKANAUS
 
Už receptą dėkojame NUO UŽKANDŽIO IKI DESERTO. 
Atgal į receptų sąrašą