Šiandien pietums Anties filė ŽOLELIŲ didkepsniai
ingredientai
2x350 g Kitchen me marinuotos anties filė didkepsnių
2 kriaušių
4 v.š. balzaminio acto kremo
2 v.š. medaus
1 persikas (tiek teturėjau
žiupsnelis druskos ir pipirų

Šiandien pietums Anties filė ŽOLELIŲ didkepsniai

45 min.
2 asmenims
Gaminimas

Šį kartą visas kepimas tieioginėj kaitroj apie 170-200 C. Tiesa, kriaušes bei persiką įdėjau jau ankščiau, maždaug kai jau buvo pasiekę 100 C grilis. Pjausniai nebuvo stori,tad kepti ilgai nereikėjo. Patarimas dangčio nenuleisti, nes riebaliukai mėgsta liepsnot, tad geriau kepti pilnai atidarius. Gražiai apskrudinus odelę, išimam iš grilio file ir sudedam į foliją ir bent 5-7 min leidžiam mėsai pailsėt. Per tą laiką spėjo kriaušės ir persikas iškept ;)

 

Už receptą dėkojae Mindaugas Žyma

Atgal į receptų sąrašą