Salotų laiveliai su rūkyta antienos filė
ingredientai
1 vnt. romaninė salota
2 vnt. agurkai
150 g vyšninių pomidorų
100 g Kitchen me k.r. antienos file
žiupsnelis salotų prieskonių

Salotų laiveliai su rūkyta antienos filė

15 min.
2 porcijos
Gaminimas
  1. Romaninę salotą nuplaukite ir išskirstykite lapeliais.
  2. Agurkus supjaustykite juostelėmis, vyšninius pomidorus perpjaukite per pusę.
  3. Antienos filė supjaustykite juostelėmis.
  4. Padažui skirtus produktus sumaišykite.
  5. Į dubenį įdėkite antienos ir agurkų juosteles, pomidorų puseles ir nuplautą salotų mišinį. Salotas pagardinkite padažu, išmaišykite. Šios masės dėkite į Romaninės salotos lapelius. Sudėkite gražiai į lėkštę ir vaišinkitės.

Už receptą ir nuotraukas dėkojame Kviečiu į virtuvę!

Atgal į receptų sąrašą