Salotos su pikantiškais antienos filė pjausniais
ingredientai
1 pakuotė (350 g) KITCHEN me Antienos filė
Gūžė Salotos
Pagal poreikį Ridikėliai
Pagal poreikį Rukola
Kuokštelis Krapai
Šlakelis Aliejus
1 v.š. Medus
Pagal skonį Druska
Pagal skonį Pipirai
Pagal poreikį Citrinos sultys

Salotos su pikantiškais antienos filė pjausniais

60 min.
2 porcijos
Gaminimas
  1. Orkaitėje iškepate "Pikantiškus" antienos pjausnius (galima ir keptuvėje), riebalų nepilkite, nes puikiai iškeps ir be jų.
  2. Suplėšome salotas, susmulkiname ridikėlius, rukola, krapus.
  3. Iš aiejaus, medaus, druskos, pipirų ir citrinos sulčių pasidarome užpilą.
  4. Užpilame ant salotų ir  gerai viską rankomis išmaišome.
  5. Kai iškepa antienos pjausniai dedame jas ant salotų ir ragaujame.
Atgal į receptų sąrašą