Salotos su pikantiškais antienos filė pjausniais
Salotos su pikantiškais antienos filė pjausniais
ingredientai
1 pakuotė (350 g) |
KITCHEN me Antienos filė |
Gūžė |
Salotos |
Pagal poreikį |
Ridikėliai |
Pagal poreikį |
Rukola |
Kuokštelis |
Krapai |
Šlakelis |
Aliejus |
1 v.š. |
Medus |
Pagal skonį |
Druska |
Pagal skonį |
Pipirai |
Pagal poreikį |
Citrinos sultys |
Salotos su pikantiškais antienos filė pjausniais
Gaminimas
- Orkaitėje iškepate "Pikantiškus" antienos pjausnius (galima ir keptuvėje), riebalų nepilkite, nes puikiai iškeps ir be jų.
- Suplėšome salotas, susmulkiname ridikėlius, rukola, krapus.
- Iš aiejaus, medaus, druskos, pipirų ir citrinos sulčių pasidarome užpilą.
- Užpilame ant salotų ir gerai viską rankomis išmaišome.
- Kai iškepa antienos pjausniai dedame jas ant salotų ir ragaujame.
Atgal į receptų sąrašą