Salotos su brokoliais ir karštai rūkyta antienos file
ingredientai
250 g Kitchen me karštai rūkytos antienos file
1 vnt brokolio
60 g saulėgrąžų
50 g džiovintų spanguolių arba goji uogų
kelių šaukštų majonezo
žiupsnelis druskos, pipirų

Salotos su brokoliais ir karštai rūkyta antienos file

15 min.
3-4 porcijos
Gaminimas
  1. Brokolį nuplaukite ir nuplikykite verdančiu vandeniu. Tuomet supjaustykite smulkiais gabalėliais ir sudėkite į dubenį.
  2. Ten pat dėkite smulkiais kubeliais pjaustytą antieną, sausoje keptuvėje pakepintas ir atvėsintas saulėgrąžas, džiovintas spanguoles arba goji sėklas, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais, dėkite majonezo ir viską gerai išmaišykite.

Skanaus ;)

Už receptą dėkojame Oditėlės blogui

Atgal į receptų sąrašą