Salotos su antienos blauzdelių tulpėmis
ingredientai
600 g kitchenme1 antienos blauzdelių
pakelio Salotų mixo
1-2 pomidorų
1 persimono
šlakelio Citrinos
Šaukštelio medaus
Šaukštelio alyvuogių ar sezamų aliejaus
Šiek tiek druskos ir pipirų

Salotos su antienos blauzdelių tulpėmis

45 min.
2 asmenims
Gaminimas
Nuimame popierinę pakuotę ir dedame tulpes 1 valandai į 200 laipsnių įkaitintą orkaitę. Nusiplauname salotas, pomidorus ir persimoną. Salotas dedame į dubenėlį, supjaustome persimoną ir sudedame kartu su salotomis. Pomidorą aš padalinu į 4 dalis ir pašalinu minkštąja dalį su sėklomis. O likusią supjaustau gabalėliais į salotas. 
Į indėlį supilame aliejų, medų, citrinos sultis, druską ir pipirus. Viską išmaišome ir pilame ant salotų. Kai iškepa antiena, dedame į lėkštę salotas ir ant jų antienos tulpes. 
 
Už receptą dėkojame gaminti gali visi.
Atgal į receptų sąrašą