PUSRYČIŲ KRUASANAI SU ANTIENA IR FETOS SŪRIU
ingredientai
5 kruasanų
200 g marinuotos antienos filė (aš naudoju jau paruošta mėsą iš Kitchenme )
100 g fetos sūrio
šiek tiek tepamojo sūrio su melsvuoju pelėsiu
50g ivairių žalumynų mišinio
šiek tiek medaus
pagal skonį grūstų juodųjų pipirų

PUSRYČIŲ KRUASANAI SU ANTIENA IR FETOS SŪRIU

45 min.
3 asmenims
Gaminimas
1. Įkaitintoje keptuvėje apkepame antieną iš abiejų pusių ant šiek tiek didesnės, nei vidutinė kaitra temperatūros iki auksinės spalvos ir įvyniojame į foliją. Folijoje leidžiame "pailsėti" apie 10-15min, tada supjaustome plonais griežinėliais.
2. Kruasanus įpjauname išilgai šone, bet nepjauname iki galo, padarome "kišenėlę". Į vidų tepame lydytą sūrį, dedame žalumynus, antienos griežinėlius, trupintą fetos sūrį, pašlakstome medumi ir beriame žiupsnį grūstų juodųjų pipirų.
 
Pusryčiais paruošti! Belieka išsivirti puodelį karštos, kvapnios kavos ir skanaus :)

 

 

Už receptą dėkojame NUO UŽKANDŽIO IKI DESERTO. 

Atgal į receptų sąrašą