3 | morkų |
2 | saliero lapkočių |
1 vidutinės | bulvės |
1/2 | svogūno |
2–3 skiltelių | česnako |
keletos | SPILVA keptų paprikų aliejuje |
170 g | KITCHEN ME antienos filė su prieskoniais |
Žiupsnelio | KOTANYI aitriųjų paprikų dribsnių |
20 g | ŽEMAITIJOS saldžios grietinėlės sviesto |
2 | rozmarino šakelių |
žiupsnelio | KOTANYI ketverių pipirų mišinio |
400 g | konservuotų pupelių |
750 ml | SUKČIUS natūralaus kalakutienos sultinio |
400 g | konservuotų pomidorų |
DANSUKKER ekologiško cukraus Panevėžio Plius | |
1–2 šaukštų | RAMBYNO lydyto sūrelio su žolelėmis |
keleto | DŽIUGAS traškių sūrio rutuliukų |
Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui ir VMG komandai