Pupelių, pomidorų ir keptų paprikų sriuba
ingredientai
3 morkų
2 saliero lapkočių
1 vidutinės bulvės
1/2 svogūno
2–3 skiltelių česnako
keletos SPILVA keptų paprikų aliejuje
170 g KITCHEN ME antienos filė su prieskoniais
Žiupsnelio KOTANYI aitriųjų paprikų dribsnių
20 g ŽEMAITIJOS saldžios grietinėlės sviesto
2 rozmarino šakelių
žiupsnelio KOTANYI ketverių pipirų mišinio
400 g konservuotų pupelių
750 ml SUKČIUS natūralaus kalakutienos sultinio
400 g konservuotų pomidorų
DANSUKKER ekologiško cukraus Panevėžio Plius
1–2 šaukštų RAMBYNO lydyto sūrelio su žolelėmis
keleto DŽIUGAS traškių sūrio rutuliukų

Pupelių, pomidorų ir keptų paprikų sriuba

50 min
2 asmenims
Gaminimas
  1. Morkas supjaustykite griežinėliais, salierus – panašaus dydžio gabaliukais.
  2. Bulves pjaustykite didesniais kubeliais, susmulkinkite svogūną ir česnaką.
  3. Supjaustykite SPILVA keptas paprikas.
  4. Įpjaukite KITCHEN ME antienos filė su prieskoniais odelę ir apkepkite keptuvėje iš abiejų pusių.
  5. Iškepusią antieną pagardinkite KOTANYI aitriųjų paprikų dribsniais.
  6. Baikite kepti įkaitintoje 180 °C orkaitėje apie 12–15 min. (priklauso nuo to, kokio kepimo mėsą mėgstate).
  7. Į keptuvę dėkite ŽEMAITIJOS saldžios grietinėlės sviesto, suberkite pjaustytas daržoves. Įdėkite rozmarino šakeles, pagardinkite KOTANYI ketverių pipirų mišiniu. Kepinkite.
  8. Sudėkite pjaustytas paprikas, konservuotas pupeles. Maišydami kaitinkite.
  9. Į puodą supilkite SUKČIUS natūralų kalakutienos sultinį, suberkite kepintas daržoves, sudėkite konservuotus pomidorus, DANSUKKER ekologišką cukrų „Panevėžio Plius“, RAMBYNO lydytą sūrelį su žolelėmis. Virkite.
  10. Keptą antieną pagardinkite KOTANYI aitriųjų paprikų dribsniais.
  11. Į lėkštę pilkite sriubos ir dėliokite keptos mėsos gabaliukus.
  12. Papuoškite salierų lapeliais, pagardinkite pipirais ir smulkintais DŽIUGAS traškiais sūrio rutuliukais.

 

 

Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui ir VMG komandai

Atgal į receptų sąrašą