Prie šio ančiuko puikiai dera ryžiai su saldžiarūgščiu padažu bei kopūstų salotos.
ingredientai
2 kg Kitchen me marinuotas ančiukas, įdarytas obuoliais
Salotoms:
Kopūsto (paprasto ir raudonojo)
Ridikėlių
Morkų
Lukštentų kanapių sėklų
Salotų padažui:
3 v.š. garstyčių
1/2 a.š druskos
1/2 a.š pipirų
1 v.š medaus

Prie šio ančiuko puikiai dera ryžiai su saldžiarūgščiu padažu bei kopūstų salotos.

90 min.
4 asmenims
Gaminimas

1. Ančiuką kepti orkaitėje pagal nurodymus ant pakuotės. 

2. Į puodą, kuriame virs ryžiai įberti druskos ir 1 v.š sojos. Ryžius virti apie 20min. 

3. Kopūstus ir ridikėlius supjaustyti smulkiais gabaliukais. Morkas sutarkuoti. Dubenyje daržoves sumaišyti. 

4. Padažo ingredientus sumaišyti kitame dubenėlyje. Užpilti ant salotų ir gerai permaišyti. Ant viršaus pabarstyti kanapių sėklų. 

 

Už receptą dėkojame Rožinis avokadas. 

Atgal į receptų sąrašą