Pita įdaryta daržovių troškiniu, ananasais ir kepta antienos filė pipiriniame marinate
ingredientai
300 g Kitchen me antienos filė didkepsnio pipiriniame marinate
1 pakuotės pitų
2vnt vidutinio dydžio morkų
pusės skardinės konservuotų pupelių
1vnt didelio pomidoro
1 vnt. saldžiosios paprikos
pusės skardinės konservuotų ananasų griežinėlių
1 vnt. mėlynojo svogūno
poros didelių šaukštų pomidorų pastos
šiek tiek tarkuoto kietojo sūrio
pagal skonį maltų juodujų pipirų
pagal skonį druskos
papuošimui šviežių salotų lapų

Pita įdaryta daržovių troškiniu, ananasais ir kepta antienos filė pipiriniame marinate

45 min.
4 asmenims
Gaminimas
1.Antienos filė apkepame iš abiejų pusių švarioje ir sausoje keptuvėje ant vidutinės ugnies. Paruoštą mėsą supjaustome griežinėliais.
2. Morkas, svogūną, pomidorą, papriką ir ananasus supjaustome kebeliais ir kartu su konservuotomis pupelėmis kepame ant nedidelės ugnies keptuvėje kur kepė mėsa. Pagardiname druska, pipirais ir pomidorų pasta. Kepame kol daržovęžės suminkštės. Likus 1-2min iki kepimo pabaigos, pabarstome daržoves tarkuotu sūriu.
3. Pitą apšlakstome vandeniu ir dedame į mikrobangų krosnelę 30 sek. Nuo pašildytos pitos nupjauname viršūnėlę ir į jos vidų dedame porą šaukštų daržovių ir ananasų troškinio, bei kelis griežinėlius antienos filė. Papuošiame šviežių salotų lapais ir SKANAUJAME ????
 
P.S. kas mėgsta aštriai galima į daržovių troškinį įdėti šiek tiek čili pipirų

 

Už receptą dėkojame nuo užkandžio iki deserto. 

 

Atgal į receptų sąrašą