Pietums antienos filė žolelių didkepsnis iš Kitchenme su keptu sūriu ir spanguolių padažu
ingredientai
350 g antienos filė žolelio didkepsnio iš Kitchenme
1-2 vnt. bet kurio sūrio tinkamo kepti orkaitėje ar grilyje
Padažui:
340 g spanguolių (gali būti šviežios arba šaldytos, jei naudojate šaldytas jų atitirpinti nereikia)
pusė stiklinės šviežių apelsinų sulčių
pusė stiklinės cukraus
1/4 stiklinės rudojo cukraus
1,5 šaukštelio apelsino žievelės
1 šaukštelio vanilės ekstrakto arba vanilinio cukraus
2 žiupsnelių malto muskato

Pietums antienos filė žolelių didkepsnis iš Kitchenme su keptu sūriu ir spanguolių padažu

30 min.
1 asmeniui
Gaminimas
1. Iškepame mėsą ant grilio arba keptuvėje.
2. Iškepame sūrį (vadovautis nurodymais ant pakuotės).
3. Gaminame padažą: visus ingridientus sudedame į nedidelį puodą, užkaičiame ant didesnės vidutinės ugnies ir užverdame (vis pamaišome). Kai uogos užverdą, tuomet sumažiname ugnį iki silpnos ir verdame apie 10min, vis pamaišant. Prieš patiekiant padažą atvėsiname.
4. Gražiai patiekiame ir mėgaujamės skoniais ????
 
SKANAUS!
 
 
Už receptą dėkojame Nuo užkandžio iki deserto. 
 
Atgal į receptų sąrašą