Pietų idėja: Antienos iešmeliai su kuskusu
ingredientai
150 g perlinio kuskuso
600 g KITCHEN me marinuotos antienos file (kepti orkaitėje)
mėgiamų žalumynų (naudota žali žali)
keletos gabalėlių paprikos
Pagal poreikį moliūgų sėklų
Medinių iešmelių

Pietų idėja: Antienos iešmeliai su kuskusu

45 min.
2-3 asmenims
Gaminimas
  1. Marinuotą antieną, skirtą kepti orkaitėje, supjaustykite nedideliais gabaliukais ir suverkite ant medinių pagaliukų.Paruoštus antienos mėsos iešmelius kepkite apie 30 min. 180 C įkaitintoje orkaitėje. 
  2. Į verdantį vandenį suberkite kuskusą ir virkite pagal nurodymus ant  pakuotės. 
  3. Į lėkštę dėkite kuskusą, pagardinkite žalumynais ir smulkiai supjaustytomis paprikomis, pabarstykite moliūgų sėklomis. Šalia patiekite keptus antienos filė iešmelius. Skanaus!

 „KITCHEN me“:  ir namai taps restoranu!

Gardūs linkėjimai nuo Deimantės
Atgal į receptų sąrašą