PICA SU VARŠKĖS PAGRINDU IR SULTINGA ANTIENA
ingredientai
Padui:
grūdėtosios varškės
1 kiaušinio
100 g kvietinių miltų
1 žiupsnio druskos
1/2 šaukštelio džiovintų raudonėlių
šiek tiek aliejaus aptepimui
Papildomai:
picos padažo
mozzarella sūrio
konservuotų ananasų
200 g marinuotos antienos filė (naudojau iš Kitchenme )
sūrio su melsvuoju pelėsiu
šviežio baziliko lapelių (papuošimui)
kelių tamsių alyvuogių

PICA SU VARŠKĖS PAGRINDU IR SULTINGA ANTIENA

45 min.
2 asmenims
Gaminimas
1. Visus pado ingredientus sublenderiuojame kartu iki vienalytės masės. Ant kepimo skardos užtiesiame lakštą kepimo popieriaus ir aptepame jį aliejumi, tada suformuojame šaukštu padą picai.
2. Kepame iki 200laip. įkaitintoje orkaitėje apie 15min. Tada išimame, aptepame padažu, sudedame visus papildomus priedus (antienos filė prieš tai apkepame keptuvėje ir supjaustome griežinėliais) ir grąžiname atgal į orkaitė kol išsilydys sūris.
3. Šiek tiek pravėsusią picą papuošiame baziliko lapeliais.
SKANAUS.
 
 
Už receptą dėkojame Nuo užkandžio iki deserto. 
Atgal į receptų sąrašą