Pica su sūdyta-parūkyta antiena
ingredientai
80 g. KITCHEN me sūdyta-parūkyta antienos filė
1 vnt. Svogūnas
Saujelė Gražgarstės
Saujelė Šviežias kubeliais pjaustytas ananasas
2 v.š. Pomidorų tyrė
50 g. Fermentinis sūris
50 g. Parmezano sūris
Picos padui:
240 g. Pilno grūdo kvietiniai miltai
7 g. Sausos mielės
Žiupsnelis Druska ir cukrus
140 g. Šiltas vanduo
25 g. Aliejus

Pica su sūdyta-parūkyta antiena

100 min.
3 porcijos
Gaminimas
  1. Visus picos padui skirtus ingredientus sumaišykite ir išminkykite tešlą. Leiskite jai pastovėti šiltoje vietoje apie 1 val.
  2. Tešlai pastovėjus, iš jos suformuokite tris nedideles plonas picas. Jas patepkite pomidorų tyre, pabarstykite tarkuotu fermentiniu ir parmezano sūriais (šiek tiek sūrio mišinio pasilikite), sudėliokite griežinėliais pjaustytą svogūną, ananaso kubelius ir kepkite, kol kraštai apskrus.
  3. Ant iškepusios picos barstykite gražgarstės lapelius, antienos gabalėlius ir pabarstykite likusiu tarkuotu parmezanu. Skanaus!

            Dėkojame Lieknos bitės už receptą!

Atgal į receptų sąrašą