Pasta carbonara, bet visiškai kitaip
ingredientai
170 g Kitchen Me antienos file su prieskoniais
220 g Tagliatelle makaronų
dviejų kiaušinių trynių
Gausios saujos tarkuoto Džiugo sūrio
5-6 smulkintų saulėje džiovintų pomidorų
žiupsnelio Druskos, pipirų
Krapų patiekimui
Alyvuogių aliejaus kepimui

Pasta carbonara, bet visiškai kitaip

45 min.
2 asmenims
Gaminimas

 

  • Antienos file odą įpjauname keliose vietose ir dedame kepti į aliejumi įkaitintą keptuvę. Ant vidutinės kaitros kepame 10min., vis apverčiant

 

  • Tuo pat metu verdame makaronus (būtinai sūdytame vandenyje!)
  • Kol kepa mėsa ir verda makaronai, ruošiame padažą: kiaušinių trynius sumaišome su smulkintais saulėje džiovintais pomidorais, tarkuotu sūriu ir vos vos vandens, kuriame verda makaronai - viską gerai išmaišome
  • Baigus virti makaronams, juos nukošiame ir sumaišome su paruoštu padažu, dedame į lėkštes
  • Pailsėjusią po kepimo antienos file supjaustome riekelėmis ir dedame ant makaronų
  • Papuošiame krapeliais ir skubame ragauti! 

 

Skanaus! 

 

Už receptą dėkojame BET PIRMIAUSIA MAISTAS. 

Atgal į receptų sąrašą