Pagardai/garnyras prie Antienos filė (“žolelių” didkepsnio, kepto ant griliaus)
ingredientai
350 g Kitchen me žolelių didkepsnio
pagal poreikį smidrai
pagal poreikį paprikos
pagal poreikį pievargrybiai
Salotoms
1 Pomidoras
1 agurkas
mėgiamos salotos
1 avokadas
mėgiamų prieskonių
aliejukas

Pagardai/garnyras prie Antienos filė (“žolelių” didkepsnio, kepto ant griliaus)

30 min.
2 asmenims
Gaminimas

Ant griliaus keptos suprieskoniuotos daržovės (smidrai, paprika) ir pievagrybiai su alyvuogių aliejum, saldžiąja ir rukyta paprika, druska, pipirais, žolelėm. Visiškai paprastos salotos - žalėsiai, pomidoras, agurkas, avokadas ir citrinos/aliejaus padažiukas, druska, pipirai. 

Visiškai paprastos salotos - žalėsiai, pomidoras, agurkas, avokadas ir citrinos/aliejaus padažiukas, druska, pipirai. 

Atgal į receptų sąrašą