Neįtikėtini virtų bulvių lietiniai blyneliai
ingredientai
300 g virtų bulvių
250 ml pieno
2 kiaušinių
Žiupsnelio akmens druskos
juodųjų pipirų „Tellicherry“
60-80 g miltų
keptuvei patepti Aliejaus
1 KITCHEN ME karštai rūkytos antienos filė su oda
Nedidelio ryšelio petražolių
2 skiltelių česnako
trintų pomidorų padažo „Originalus“ patiekti
grietinės

Neįtikėtini virtų bulvių lietiniai blyneliai

45 min.
4 asmenims
Gaminimas
  1. Sugrūskite bulves, sumaišykite su pienu, kiaušiniais ir miltais, įberkite akmens druskos ir juodųjų pipirų „Tellicherry“. Palikite tešlą pastovėti.
  2. KITCHEN ME karštai rūkytos antienos filė su oda supjaustykite mažais kubeliais, pasmulkinkite petražoles ir česnaką, viską sumaišykite su lietinių tešla.
  3. Lengvai patepkite keptuvę aliejumi ir kepkite gana plonus blynus. Jei tešla atrodo per tiršta, įpilkite dar šlakelį pieno.
  4. Patiekite su trintų pomidorų padažu „Originalus“ sumaišytu su grietine.

 

Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui VMG komandai

Atgal į receptų sąrašą