MINI SUMUŠTINUKAI SU ANTIENA, MANGŲ DŽEMU IR IMBIERU
ingredientai
3 vnt. pilno grūdo prancūziškų bandelių
170 g antienos filė marinuotos prieskoniuose (Kitchenme )
2 saujų šviežių salotų mišinio
1 saujelės kedro riešutų
šiek tiek šviežių čiobrelių
2-3 šaukštų mangų džemo
1/4 šaukštelio malto imbiero
1 pakuotės tepamo varškės sūrelio su žolelėmis

MINI SUMUŠTINUKAI SU ANTIENA, MANGŲ DŽEMU IR IMBIERU

45 min.
2-4 asmenims
Gaminimas
1. Antieną apkepame iš abiejų pusių po 4-5min ant šiek tiek didesnės nei vidutinė kaitros su šlakeliu aliejaus, leidžiame atvėsti.
2. Mangų džemą sumaišykite su imbieru. Bandeles perpjaukite pusiau (jas galima šiek tiek paskrudintu keptuvėje, bet nebūtina), rekomenduoju pirkti šaldytas, nes ištraukus iš orkaitės turėsite tikrai traškią plutelę ir minkštą vidų, nereikės papildomai skrudinti.
3. Formuojame sumuštinukus: tepame varškės sūrį, dedame džemą, antienos griežinėlį, šiek tiek salotų ir kedro riešutų, bei pabarstome šviežiu čiobreliu.
SKANAUS
 
Už receptą dėkojame Nuo užkandžio iki deserto. 
Atgal į receptų sąrašą