Mini kruasanai su antiena ir šviežiais daigeliais
ingredientai
10 vnt. šaldyti maži sviestiniai kruasanai
100 g KITCHEN me karštai rūkytos antienos filė su oda
3 vnt. pomidorai
pagal poreikį ŽALI ŽALI žirnių daigai
pagal poreikį ŽALI ŽALI saulėgrąžų daigų lapeliai
pagal poreikį Tepamas varškės sūrelis
10 vnt. Šviežio baziliko lapeliai
10 vnt. avietės

Mini kruasanai su antiena ir šviežiais daigeliais

20 min.
4-5 porcijos
Gaminimas
  1. Kruasanus išdėliokite kepimo skardoje ir kepkite 185 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15 min., palikite atvėsti.
  2. Pomidorus supjaustykite griežinėliais ir dar perpjaukite juos pusiau.
  3. Karštai rūkytą antienos filė susipjaustykite taip pat griežinėliais.
  4. Kruasanus įpjaukite išilgai, bet neperpjaukite pusiau. Patepkite vidų varškės sūreliu ir dėkite pomidorus, karšti rūkytą antienos file, žirnių daigus ir saulėgrąžų daigų lapelius.
  5. Kruasano papuošimui naudokite avietę ir baziliko lapelį.

Improvizuokite, pritaikydami asmeninėms šventėms ir kiekvienai dienai!

Gardūs linkėjimai iš KITCHEN me virtuvės!

Atgal į receptų sąrašą