MINI KREPŠELIAI - UŽKANDĖLĖS JŪSŲ ŠVENTINIAM STALUI
ingredientai
250 g Karštai rūkytos antienos filė
150 g Antienos mėsos lazdelių
~100-150 g tepamo sūrio (galite rinktis su žolelėmis);
mėgstamų salotų mišinio
0,5 Cantaloupe meliono
1-2 šviežių figų

MINI KREPŠELIAI - UŽKANDĖLĖS JŪSŲ ŠVENTINIAM STALUI

30 min.
26 vnt.
Gaminimas
  1. Smulkiomis juostelėmis susipjaustykite antienos file, plonais griežinėliais - antienos "lazdeles".
  2. Melioną ir figas supjaustykite nedideliais gabalėliais.
  3. Krepšelio dugną patepkite pasirinktu sūriu ir:
  • 13 vnt. įdarykite antienos file + figa+ salota;
  • 13 vnt. įdarykite antienos "lazdelėmis" + melionas + salota;

Skanaus ;)

 

p.s. šiems krepšeliams paruošti nesunaudojau viso kiekio antienos. Todėl arba nusipirkite iš karto daugiau krepšelių, arba tiesiog paserviruokite gražiai supjaustytą mėsytę.

Už receptą dėkojame Oditėlės blogui.

 

Atgal į receptų sąrašą