Mini burgeriukai su karštai rūkyka antienos file
ingredientai
150 g Kitchen me karštai rūkytos antienos file
10 vnt. mini burgerių bandelės
30 g sultenės salotų
keletos saulėje džiovintų pomidorų
150 g vyšninių pomidoriukų
žiupsnelis liucernos daigų
mėgiamo padažo

Mini burgeriukai su karštai rūkyka antienos file

20 min.
10 porcijos
Gaminimas

Bandelę abi puseles sutepkite mėgiamu padažu.

Ant bandelės apatinės pusės išdėliokite sultenės lapus, uždėkite griežinėlį k/r antienos file, saulėje džiovintą pomidorą, pagardinkite liucernos daigais ir užvoškite viršūnėle bandelės.

Persmeikite suformuotą mini burgeriuką smeigtuku, papuoštu mini pomidoru.

Vuolia - užkandukai paruošti vakarėliui :)

 

Skanių akimirkų linki UAB "Baltic Larus" kolektyvas:)

Atgal į receptų sąrašą