MAISTINGA IDĖJA PIETUMS: IR NAMUOSE, IR Į PIETŲ DĖŽUTĘ
ingredientai
2 kg Marinuotas ančiukas įdarytas obuoliais KITCHEN ME
pagal poreikį perlinės kruopos
pagal poreikį batatai
pagal poreikį morkos
pagal poreikį kukurūzų burbuolės
pagal poreikį alyvuogių aliejus, druska, pipirai, rozmarino prieskoniai

MAISTINGA IDĖJA PIETUMS: IR NAMUOSE, IR Į PIETŲ DĖŽUTĘ

45 min.
2 asmenims
Gaminimas
  1. Ruošiame mėsą: ančiuką kepame taip, kaip nurodyta ant pakuotės;
  2. kol kepame mėsą, pasiruošiame daržoves: griežinėliais susmulkiname morkas, ketvirčiais susmulkiname batatus, stambiomis riekelėmis supjaustome kukurūzų burbuoles; viską apšlakstome alyvuogių aliejumi, druska, pipirais bei rozmarino prieskoniais;
  3. kai ančiuko kepimo laikas eis į pabaigą, į orkaitę įdedame daržoves ir kepame 25 min.;
  4. pasiruošiame kruopas: perlines kruopas verdame taip, kaip mokame geriausiai;
  5. iškeptą ančiuką supjaustome/sukarpome norimo dydžio gabaliukais, iškepusias burbuoles susmulkiname;
  6. serviruojame į lėkštę ir į pietų dėžutės: perlinės kruopos, daržovės bei antiena. 

 

SKANAUS!

 

Už receptą dėkojame BET PIRMIAUSIA MAISTAS. 

Atgal į receptų sąrašą