Labai gaivūs salotų laiveliai su antiena, apelsinais ir žemės riešutais.
ingredientai
350 g. antienos file žolelių didkepsnio
1 vnt. Salotų Romane
3 vnt. svogūno laiškų
1 vnt. apelsino
50 g. skrudintų žemės riešutų
Padažui:
40-50 ml apelsinų sulčių
1 v.š. ryžių acto (galima keisti obuolių)
1 v.š tyro alyvuogių aliejaus
1/2 a.š. himalajų druskos
1/3 a.š. čili dribsnių
1/2 a.š. pipirų mišinio

Labai gaivūs salotų laiveliai su antiena, apelsinais ir žemės riešutais.

40 min.
4-5 porcijos
Gaminimas

Antienos steiką kepti ant labai gerai įkaitintos keptuvės 5 min iš kiekvienos pusės, nevartant. Iškeptą steiką įdėti į foliją, uždengti ir leisti pastovėti apie 10 min. Supjaustyti kubeliais. Apelsiną supjaustyti taip pat kubeliais, įdėti pjaustytus svogūnų laiškus. Sumaišyti visus padažo produktus, užpilti ant antienos, gerai išmaišyti.  Tiekiant sudėti antienos ir apelsino salotas ant Romane salotų lapų, pabarstyti kepintais žemės riešutais. 

 
Skanaus!
Dėkojame Jelenos blogui už receptą!

 

 

 

Atgal į receptų sąrašą