Kruasanai su antienos įdaru
ingredientai
Įdarui:
250 g Kitchen me k.r. antienos file
150 g tarkuoto sūrio
Kruasanams:
1 pakelis šaldytos sloksniuotos tešlos
0,5 pakelio sviesto
3 v.š. cukraus
1 vnt. kiaušinis
2 v.š. vandens

Kruasanai su antienos įdaru

50 min.
25 vnt.
Gaminimas

Pirmiausiai atšildykite tešlą . Lakštus pakočiokite ir supjaustykite didesniais trikampiais, aptepkite minkštu sviestu.  Susukite siauresnę kraštinę toliau link nutolusio kampo. Sudėkite ant kepimo popieriaus ir kepkite įkaitintoje orkaitėje 180 laispnių apie 20 min. Kol atsiras graži gelsva spalva.

Kol kepa kruasanai pasiruoškite įdarą. Susipjaustykite antieną kubeliais ir susitarkuokite sūrį. Iškepusius pyragėlius išimkite iš orkaitės ir leiskite atvėsti. Į atvėsusius pyragėlius įdėkite supjaustytos antienos ir sūrio, dar pakepkite apie 10 min.

Viskas Jūsų kruasanai paruošti, puikiai tiks valgyti ir šiltus ir šaltus

Skanių akimirkų linki UAB "Baltic Larus" kolektyvas.

 

Atgal į receptų sąrašą