KROKETAI IŠ FILO TEŠLOS SU ANTIENOS ĮDARU
ingredientai
450 g pakuotės marinuoto antienos šašlyko iš Kitchenme
kelių lakštų filo teš(vienam kroketui reikės vieno lapo tešlos)
1 šaukšto medaus
pagal skonį druskos
20 g tirpinto sviesto
1 svogūno
1 kiaušinio plakinio
saujos maltų džiūvesėlių
šiek tiek aliejaus kepimui

KROKETAI IŠ FILO TEŠLOS SU ANTIENOS ĮDARU

45 min.
2 asmenims
Gaminimas
1. Mėsą apkepame kartu su smulkintu svogūnu nedideliame aliejaus kiekyje, kepimo pabaigoje dedame medaus ir dar šiek tiek pakaitiname, tada sumetame viską į smulkintuvą, beriame druskos ir sutriname viską į vieną masę, tokiu budu padarome įdarą mūsų kroketams.
2. Filo tešlos lapus aptepame lydytu sviestu, dedame po porą šaukštų įdaro ir susukame kaip lietinius blynus.
2. Gautus blynelius/kroketus merkiame į kiaušinio plakinį, tada apvoliojame džiūvesėliuose ir kepame ant šlakelio aliejaus įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių iki auksinės spalvos.
SKANAUS
 
Už receptą ir nuotrauką dėkojame Nuo užkandžio iki deserto. 
Atgal į receptų sąrašą