Krepšelis su sūdyta-parūkyta antienos file
ingredientai
80 g Kitchen me sūdytos-parūkytos antienos file
20 vnt. užkandžių krepšelių
keletos mažų morkyčių
pagal poreikį žirnių daigų
Užtepelei reikės:
100 g kietojo sūrio užtepėlės
mėgiamo tepamo sūrelio
keletos migdolų riešutų
100 g Kitchen me k.r. antienos file

Krepšelis su sūdyta-parūkyta antienos file

15 min.
5 porcijos
Gaminimas

 

1.Pasiruošiame užtepėlę.

2. Suspjaustykite smulkiai k.r. antienos file ir sublenderiuokite.

3. Kietojo sūrio užtepėlę sumaišykite su tepamo sūrelio užtepėle ir migdolais viską prasukite su smulkintuvu.

4. Į sūrio mišinį įmaišykite k.r. antienos file.

5. Paruoštą užtepėle įspauskite  į krepšelius.

6. Sūdytą-parūkytą antienos file susukite ir dėkite į krepšelį.

7. Susipjaustykite smulkiai morkytes ir papuoškite krepšelius.

8. Žalumynus naudokite kurie Jums labiau patinka.

 

Skanių akimirkų linki UAB „Baltic Larus“ kolektyvas.

Atgal į receptų sąrašą