80 g | Kitchen me sūdytos-parūkytos antienos file |
20 vnt. | užkandžių krepšelių |
keletos | mažų morkyčių |
pagal poreikį | žirnių daigų |
Užtepelei reikės: | |
100 g | kietojo sūrio užtepėlės |
mėgiamo | tepamo sūrelio |
keletos | migdolų riešutų |
100 g | Kitchen me k.r. antienos file |
1.Pasiruošiame užtepėlę.
2. Suspjaustykite smulkiai k.r. antienos file ir sublenderiuokite.
3. Kietojo sūrio užtepėlę sumaišykite su tepamo sūrelio užtepėle ir migdolais viską prasukite su smulkintuvu.
4. Į sūrio mišinį įmaišykite k.r. antienos file.
5. Paruoštą užtepėle įspauskite į krepšelius.
6. Sūdytą-parūkytą antienos file susukite ir dėkite į krepšelį.
7. Susipjaustykite smulkiai morkytes ir papuoškite krepšelius.
8. Žalumynus naudokite kurie Jums labiau patinka.
Skanių akimirkų linki UAB „Baltic Larus“ kolektyvas.