Keptos anties kulšelės su mango salotomis
ingredientai
600 g Kitchen me marinuotos antienos kulšelės su prieskoniais
Salotoms:
1 didelis agurkas
1 vidutinio dydžio morka
1 prinokęs mango vaisius
1 nedidelis raudonas svogūnas
1/2 čili pipiriuko (nebūtinai)
pagal poreikį Kalendros lapelių
1 v.š. aliejaus
žiupsnelis druskos
žiupsnelis maltų juodųjų pipirų.

Keptos anties kulšelės su mango salotomis

35 min.
2 asmenims
Gaminimas

Antienos kulšeles kartu su pakuote įdėkite į įkaitintą orkaitę ir keptike apie 40 min. Kol kepa antiena pasiruoškite salotas. 

Agurką perpjauti pusiau, pašalinti sėklas, supjaustyti plonais šiaudeliais kartu su morkomis, bei mangu. Svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais. Čili pipiriuką nedideliais kubeliais. Visus ingredientus sumaišykite ir leiskite 10 minučių pastovėti.

 

Už receptą dėkojame Skirmantei Vardauskaitei

Atgal į receptų sąrašą