Karštos salotos su antiena
ingredientai
350 g Kitchen me antienos filė žolelių didkepsnis
100 g Mėgiamos salotos
1 vnt. Šviežias agurkas
4-5 vnt. Mini pomidoriukai
pagal poreikį ŽALI ŽALI ridikėlių daigai
50 g konservuoti kukurūzai
pagal poreikį mėgiami prieskoniai
šlakelis alyvuogių aliejus

Karštos salotos su antiena

20 min.
2-3 porcijos
Gaminimas
  1. Nuplaukite ir nusausinkite salotas, jas suplėšykite. Supjaustykite agurką, pomidoriukus ir dėkite į lėkštę su salotų lapais.
  2. Suberkite kukurūzus, pagardinkite ridikėlių daigais ir mėgiamais prieskoniais.
  3. Salotas apšlakstykite alyvuogių aliejumi.
  4. Įkaitintoje keptuvėje iškepkite antienos filė žolelių didkepsnius (10-15 min.kepti)
  5. Ant paruoštų salotų išdėliokite keptą antieną.

Improvizuokite, pritaikydami asmeninėms šventėms ir kiekvienai dienai!

Gardūs linkėjimai iš KITCHEN me virtuvės!

Atgal į receptų sąrašą