Karštai rūkytos antienos filė sumuštinukai su saulėgrąžų daigais
Karštai rūkytos antienos filė sumuštinukai su saulėgrąžų daigais
ingredientai
200 g. |
KITCHEN me karštai-rūkyta antienos krūtinėlės file |
Indelis |
Tepamas varškės sūrelis |
1 vnt. |
Prancūziškas batonas |
Pagal poreikį |
Saulėgrąžų daigai |
Karštai rūkytos antienos filė sumuštinukai su saulėgrąžų daigais
Gaminimas
- Prancūzišką batoną supjaustykite riekelėmis. Jas patepkite norimu kiekiu tepamo varškės sūrelio, ant viršaus uždėkite griežinėliais pjaustytos karštai rūkytos antienos filė gabalėlius.
- Pagamintus sumuštinukus papuoškite saulėgrąžų daigais. Skanaus!
Atgal į receptų sąrašą