1 vnt. | "KITCHEN me" obuoliais įdaryto marinuoto ančiuko |
500 g | bulvių |
1 vnt. | granato vaisiaus |
1 vnt. | apelsino |
1 pakelis | rozmarino šakelių |
2 vnt. | česnakų |
1 stiklinės | šaldytų žaliųjų žirnelių |
200 g | spanguolių uogienės |
pagal skonį | Druskos ir pipirų |
Į 180 C įkaitintą orkaitę dedame ančiuką kepimui skirtoje pakuotėje. Kepame 1,5 valandos (130 minučių). Likus 45 minutėms, į išbėgusius ančiuko riebalus merkiame pasūdytas bulves su keliomis rozmarino šakelėmis, perpus perpjautus čenakus. Iškepusį ančiuką serviruojame su apelsino griežinėliais, granatais bei rozmarino šakelėmis. Bulves apibarstome žaliaisiais žirneliais. Padažui naudojame spanguolių uogienę.