Iešmeliai su rūkyta antiena, vyšniniais pomidoriukais ir baziliku
Iešmeliai su rūkyta antiena, vyšniniais pomidoriukais ir baziliku
ingredientai
80 g.
KITCHEN me sūdyta-parūkyta antienos filė
1 didelė sauja
Švieži bazilikai
1 indelis
Vyšniniai pomidorai
Iešmeliai su rūkyta antiena, vyšniniais pomidoriukais ir baziliku
10 min.
3-4 porcijos
Spausdinti
Persiųsti draugui
Atsisiųsti pdf
Jūsų draugo el.paštas:
siųsti
Gaminimas
Pomidoriukus perpjaukite per pusę ir maukite ant medinių iešmelių.
Ant viršaus taip pat sumaukite ir lapelį baziliko bei juostelę sūdytos-parūkytos antienos. Užtruksite vos keletą minučių, tačiau turėsite gardų bei išvaizdų užkandį. Skanaus!
Dėkojame
Kruopytės virtuvė
už receptą!
Atgal į receptų sąrašą