- Kiaušinius virti 8-10 min. Atvėsinti užpilant šaltu vandeniu.
- Atvėsusius kiaušinius nulupti ir perpjauti išilgai pusiau.
- Trynius atskirti nuo baltymų ir sudėti atskirai į dubenėlį, sutrinti šakute.
- Į trynių masę sudėkite smulkintą svogūną, krapus, išspaustą česnako skiltelę, pipirų,smulkintą k/r antienos filė (daugiau nei pusę gabaliuko, t.y. apie 150 g).
- Dėkite majonezo tiek, kad masė nebūtų sausa. Išmaišykite ir masę išdalinkite į kiaušinių baltymų puseles.
- Įdarytų kiaušinių viršų galite papuošti žalumynais ir pabarstyti mėgstamais universaliais prieskoniais, pagardinti/papuošti likusios k/r file griežinėliais.
Skanių ir malonių akimirkų !!!
Dėkojame Skanu, gražu ir su meile... Rita už receptą!