Įdaryti kiaušiniai su rūkyta antienos file
ingredientai
250 g. karštai rūkytos antienos file
10 vnt. kiaušinių
1 vnt. svogūno
1 skilt. česnako
žiupsnelis šviežių krapų
žiupsnelis maltų baltų pipirų
pagal poreikį majonezo
pagal poreikį druskos

Įdaryti kiaušiniai su rūkyta antienos file

40 min.
4-5 porcijos
Gaminimas
  1. Kiaušinius virti 8-10 min. Atvėsinti užpilant šaltu vandeniu.
  2. Atvėsusius kiaušinius nulupti ir perpjauti išilgai pusiau.
  3. Trynius atskirti nuo baltymų ir sudėti atskirai į dubenėlį, sutrinti šakute.
  4. Į trynių masę sudėkite smulkintą svogūną, krapus, išspaustą česnako skiltelę, pipirų,smulkintą k/r antienos filė (daugiau nei pusę gabaliuko, t.y. apie 150 g).
  5. Dėkite majonezo tiek, kad masė nebūtų sausa. Išmaišykite ir masę išdalinkite į kiaušinių baltymų puseles.
  6. Įdarytų kiaušinių viršų galite papuošti žalumynais ir pabarstyti mėgstamais universaliais prieskoniais, pagardinti/papuošti likusios k/r file griežinėliais.


Skanių ir malonių akimirkų !!!

Dėkojame Skanu, gražu ir su meile... Rita už receptą!

Atgal į receptų sąrašą