Greita. maistinga ir pilna tikrų skonių vakarienė - KITCHEN Me antiena, graikiškos salotos ir tamsi čiabata duonelė
ingredientai
Kitchen Me antienos filė su prieskoniais
Agurkų
Pomidorų
Feta sūrio
Juodųjų alyvuogių
Alyvuogių aliejaus
Druskos, pipirų
Čiabata duonos

Greita. maistinga ir pilna tikrų skonių vakarienė - KITCHEN Me antiena, graikiškos salotos ir tamsi čiabata duonelė

45 min.
2 asmenims
Gaminimas
  • Antienos file odą įpjauname keliose vietose ir dedame kepti į aliejumi įkaitintą keptuvę. Ant vidutinės kaitros kepame 10min., vis apverčiant
  • Kol mėsa kepa, ruošiame salotas: agurkus ir pomidorus sumulkiname, alyvuoges perpjauname per pusę, feta sūrį sutriname tarp pirštų, viską šiek tiek apibarstome druska bei pipirais, pašlakstome alyvuogių aliejumi ir gerai išmaišome
  • Kai mėsa baigia kepti, leiskime jai pailsėti - per tą laiką paskrudiname čiabata duoną
  • Ir viską serviruojame kartu su raudono vyno taure (nebūtinai!)

 

Skanaus! 

 

Už receptą dėkojame BET PIRMIAUSIA MAISTAS. 

Atgal į receptų sąrašą