- Išlydykite sviestą ir leiskite jam pravėsti.
- Dubenyje išplakite kiaušinius, supilkite pieną ir pravėsusį išlydytą sviestą. Viską išmaišykite.
- Kitame inde sumaišykite visus birius ingredientus – miltus, cukrų, kepimo miltelius, druską, pipirus. Paruoštą sausą mišinį supilkite į skystąją masę ir viską gerai išmaišykite.
- Smulkiais kubeliais supjaustykite KITCHEN me karštai rūkytą antienos filę.
- Į tešlą suberkite pjaustytą antieną, sutarkuotą sūrį ir viską gerai išmaišykite.
- Tešlą pilkite į keksiukų formeles, užpildydami apie ¾ formelių tūrio, kad būtų vietos keksiukams kilti.
- Pašaukite į 200 C įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 15-20 min. (kepimo laikas priklauso nuo pasirintų keksiukų dydžio).
Improvizuokite su formelėmis, pritaikydami šventėms ir kiekvienai dienai!
Gardūs linkėjimai iš KITCHEN me virtuvės!