Dekonstruota Alfo mišrainė
ingredientai
Salotų ingredientai:
Salotų lapai
Lapiniai kopūstai
Raudonieji svogūnai
Avokadai
Mangai
keptas grilio haloumi sūris
keptos grilio cukinijos
keptos grilio moliūgų riekelės
keletos riekelių Sūdytos lašišos
Agurkai
Vyšniniai pomidoriukai
Alyvuogė
Kalendros
Mėtos
Svogūnų laiškai
80 g Kitchen me sūdytos-parūkytos antienos file
Azijietiškas padažas:
2 v.š. terijaki padažo
3 v.š. sojų padažo
1 stiebelio citrinžolės
1 žaliosios citrinos sulčių
pagal skonį Cukraus sirupo
pagal poreikį Kalendrų lapelių
pagal poreikį Skrudintų sezamo sėklų
Majonezinis padažas su moliūgais:
120 g moliūgo tyrės
120 g naminio majonezo
Gero žiupsnio juodųjų pipirų
pagal poreikį Citrinos sulčių
Medaus ir garstyčių padažas:
2 v.š. garstyčių
2 v.š. medaus
1 apelsino sulčių
Kelių griežinėlių imbiero šaknies
šlakelis Alyvuogių aliejaus

Dekonstruota Alfo mišrainė

50 min.
2 porcijos
Gaminimas
  • Visus ingredientus sumaišykite kartu ir leiskite pastovėti 10-15 min.
  • Ant lentos sudėliokite visus mišrainės ingredientus. Taip pat galite naudoti marmurinę plytelę, padėklą arba serviravimo lėkštę.

 

 Receptas sukurtas bendradarbiaujant su VMG komanda.

Atgal į receptų sąrašą