80 g | Kitchen me sūdytos-parūkytos antienos file |
150 g | žaliųjų žirnelių |
2-3 vnt. | bulvių |
2-3 vnt. | morkų |
1 | didelio svogūno |
1 v.š. | aliejaus |
2 v.š. | sviesto |
1 litro | vandens |
žiupsnelis | druskos ir pipirų |
saujelė | porų daigelių |
Puode su aliejumi pakepinkite smulkintą svogūną su tarkuotomis morkomis. Įpilkite verdančio vandens, pasūdykite, sudėkite smulkintą brokolį, žirnelius, bulves. Pavirkite apie 15 minučių. Sutrinkite išvirtą sriubą, paskaninkite pipirais, įdėkite sviesto ir palikite 15 minučių sriubą subręsti. Paskaninkite pasūdytos ir parūkytos antienos gabalėliais, juos galite pakepinti sausoje keptuvėje. Taip pat galite uždėti šviežių porų daigeli.
Už receptas dėkojame VIRŠ OBELŲ.