Burgeris su marinuota antiena
ingredientai
keletos bandelių
mėgiamų salotų lapų
skiltelės česnako
pagal poreikį rozmarino
pagal poreikį Raudonujų svogūnų
cukraus
Pomidorų
Sūrio
Grietinės
Medaus skonio garstyčių
170 g Kitchen me marinuotos antienos

Burgeris su marinuota antiena

45 min.
2 asmenims
Gaminimas

Pirmiausia svogūnus karamelizuojame su sviestu ir cukrumi. Tada su šiek tiek sviesto apskrudiname bandelę. Uždedame sūrį ir įdedame į orkaitę, kad išsilydytų. Keptuvėje antieną dedame į neįkaitintą keptuvę nugarėle žemyn, kad išsiskirtų riebalas. Kepame ant lėtos ugnies apie 12-15min. Tada apverčiame kita puse dedame 3 vnt skiltelių spausto česnako ir rozmarino. Kepame 5 min. Iškepus paliekame 5 min vėsti keptuvėje. Sumaišome šiek tiek grietinės ir šiek tiek garstyčių( bus padažas). Atidedame. Supjaustome plonomis riekelėmis pomidorą. Ant burgerio bandelės dedame salotą, plonai pjaustytą pomidorą, svogūnus, mėsą ir šiek tiek padažo. 

 

 

Už receptą ir nuotrauką dėkojame Viktorija Vaičekauskytė

Atgal į receptų sąrašą