350 g | Kitchen me karštai rūkytos antienos file |
2-3 vnt. | brokolių |
200 g | džiovintų spanguolių |
200 g | saulėgrąžų branduolių |
200 g | mėlynųjų svogūnų |
šiek tiek | majonezo remoulade |
šiek tiek | druskos |
šiek tiek | pipirų |
1. Brokolį nupilkite karštu vandeniu, palikite
2. Išskirskykite žiedynais, juos susmulkinkite.
3. Saulėgrąžų branduolius lengvai paskrudinkite sausoje keptuvėje.
4. Karštai rūkytą antienos filė supjaustykite nedideliais kubeliais.
5. Džiovintas spanguoles nuplikykite verdančiu vandeniu ir nusausinkite.
6. Mėlynuosius svogūnus susmulkinkite kubeliais.
7. Dubenyje sumaišykite brokolius, spanguoles, svogūnus ir karštai rūkytą antieną.
8. Pagal skonį viską pagardinkite majonezu remoulade, druska ir pipirais.
9. Išmaišykite ir mėgaukitės skoniais!
Gardūs linkėjimai iš įmonės virtuvės!