Azijietiškos salotos su marinuota antienos filė
ingredientai
700g. (2 pakuotės) KITCHEN me antienos filė „Tradiciniai“ pjausniai
Pagal poreikį Kiniškas kopūstas
1 vnt. Morka
1 vnt. Agurkas
1 v.š. Medus
1 v.š. Sezamų ar kitoks aliejus
1 v.š. Sojų padažas
1 v.š. Ryžių actas

Azijietiškos salotos su marinuota antienos filė

60 min.
4 porcijos
Gaminimas
  1. Įkaitiname keptuvę iki vidutinės kaitros ir kepame antienos pjausnius aliejuje, kol gražiai apskrunda.
  2. Kol pjausniai kepa, pasidarykite salotas: supjaustykite kinišką kopūstą, morkas ir agurkus siauromis juostelėmis.
  3. Padažui reikia sumaišyti medų, sezamų aliejų, sojų padažą ir ryžių actą. Pagaminę padažą užpilame ant supjaustytų salotų ir pamaišome.
  4. Iškeptą mėsą dėkite ant salotų, pabarstykite sezamais ir dar kartą apšlakstykite padažu.
Atgal į receptų sąrašą