Azijietiškos salotos su marinuota antienos filė
Azijietiškos salotos su marinuota antienos filė
ingredientai
700g. (2 pakuotės) |
KITCHEN me antienos filė „Tradiciniai“ pjausniai |
Pagal poreikį |
Kiniškas kopūstas |
1 vnt. |
Morka |
1 vnt. |
Agurkas |
1 v.š. |
Medus |
1 v.š. |
Sezamų ar kitoks aliejus |
1 v.š. |
Sojų padažas |
1 v.š. |
Ryžių actas |
Azijietiškos salotos su marinuota antienos filė
Gaminimas
- Įkaitiname keptuvę iki vidutinės kaitros ir kepame antienos pjausnius aliejuje, kol gražiai apskrunda.
- Kol pjausniai kepa, pasidarykite salotas: supjaustykite kinišką kopūstą, morkas ir agurkus siauromis juostelėmis.
- Padažui reikia sumaišyti medų, sezamų aliejų, sojų padažą ir ryžių actą. Pagaminę padažą užpilame ant supjaustytų salotų ir pamaišome.
- Iškeptą mėsą dėkite ant salotų, pabarstykite sezamais ir dar kartą apšlakstykite padažu.
Atgal į receptų sąrašą