AZIJIETIŠKOS SALOTOS SU ANTIENA
ingredientai
1/2 pakuotės antienos filė su prieskoniais iš kitchen me
30 g ryžių vermišėlių
100 g salotų mišinio
1 agurko
1-2 ridikėlių
saujelės kepintų ir sūdytų anakardžio riešutų
1 nedidelės morkos
šiek tiek sezamo sėklų
Padažui prie salotų:
90 ml ryžių acto
60 ml aliejaus (tinka bet koks be kvapo)
1 šaukštelio sezamų aliejaus
1 šaukštelio rudojo cukraus
2 šaukštų sojos padažo
1/2 šaukštelio grūstų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos

AZIJIETIŠKOS SALOTOS SU ANTIENA

45 min.
2 asmenims
Gaminimas
  1. Antieną paruošiame pagal instrukciją nurodytą ant pakuotės. Iškepusią filė supjaustome griežinėliais.
  2. Ryžių vermišėlius užpilame verdančiu vandeniu, kad būtų pilnai apsemta ir palaikome apie 3min uždengus, tada nukošiame.
  3. Gaminame padažą: sumaišome kartu visus jam skirtus ingredientus iki vientisos konsistencijos.
  4. Į dubenį dedame salotų mišinį, griežinėliais pjaustytus ridikėlius, agurką, plonais šiaudeliais pjaustytą morką, tada dedame ryžių vermišėlius, mėsos griežinėlius, barstome sezamo sėklomis bei riešutais ir viską užpilame padažu.

SKANAUS

 

Už receptą dėkojame Nuo užkandžio iki deserto. 

Atgal į receptų sąrašą