Pirmiausia anties file #zylekamado grilyje netiesioginėj kaitroj parūkinau su apelsino drožlėmis 160 temperatūroje, kol vidinė temperatūra pasiekė 40 C.
Kai vidinė jau 40 C išėmiau iš grilio mėsytę ir susukau į foliją, kad neatvėstų, kol grilis įkais iki 200C
Kol grilis kaito, tuo tarpu pradėjau kepti kriaušes, jas pirmiausiai perpjoviau perpus ir ištepiau medaus ir balzaminio acto kremo padažu. Taip pat ketaus keptuvėlėj pekanines karijas tame pačiame padaže karamelizavau.
Griliui įkaitus iki 200C kepimas jau vyksta tiesioginėj kaitroj užtenka po 1 minutę iš abiejų pusių apkepti antieną ️
Išėmus iš grilio, anties file dar susukau į foliją ir leidau pailsėt 5-10 min.
Viską dedam į lėkštę ir galima jau valgyt
P.S. kriaušes dar paskui netiesioginėj kaitroj pakepiau, kol antytė buvo folijoj
Už receptą dėkojame Mindaugas Žymantas