Anties filė užkandis su granatų padažu
ingredientai
600 g. KITCHEN me antienos filė su prieskoniais
1-2 vnt. Iceberg salotos (mažos)
1 vnt. Granatas
Pagal poreikį Granatų padažas Naršarab
Pagal poreikį Žalumynai

Anties filė užkandis su granatų padažu

75 min.
4-5 porcijos
Gaminimas
  1. Pagal paruošimo būdą nurodytą ant pakuotės iškepkite antienos filė gabaliukus.
  2. Iceberg salotą išardykite po lapą. Kuo mažesnė salotų galvutė tuo geriau.
  3. Antienos filė supjaustykite plonais griežinėliais.
  4. Filė griežinėlius sudėkite į salotos lapo vidų, truputį pašlakstykite granatų padažu.
  5. Galiausiai gautą grąžų salotų lizdelį apibarstykite granato vaisiaus sėklomis. Sunaudokite visas salotas. Iš suplėšytų lapų galima labai gražiai susukti lizdelį.
  6. Galite pabarstyti smulkintų kalendrų, petražolių. Užkandis valgomas imant tiesiog rankomis ir tai yra labai patogu. Skanaus!

         Dėkojame Skanu, gražu ir su meile...Rita už receptą!

Atgal į receptų sąrašą