Antienos Yaki Udon makaronų patiekalas
ingredientai
170 g Kitchen me antienos filė su odele
150 udon makaronų (du ritinėliai)
1/5 kopūsto, plonai pjaustyto
1 nedidelė saldžioji bulvė, nuskusta ir plonai supjaustyta
sauja svogūno laiškų, smulkiai pjaustytų
1 valgomasis šaukštas sezamo aliejaus
1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
1 nedidelis šalotinis svogūnas, smulkiai pjaustytas
3 skiltelės česnako, smulkintos
Padažui:
40 ml balzaminio acto
40 ml sojos padažo
1 valg. šaukštas sezamo aliejaus

Antienos Yaki Udon makaronų patiekalas

45 min.
2 asmenims
Gaminimas

1. Padažas: sumaišykite visus padažo ingredientus, atidėkite.

   

2. Makaronai: makaronus ruošiame taip, kaip nurodyta ant pakuotės. Išvirus makaronus nusausinkite ir apšlakstykite 1 a. š. sezamo aliejaus.

 

3. Antiena: įpjaukite antienos odą įstrižais pjūviais. Pabarstykite druska ir pipirais. Kepkite keptuvėje odelės puse žemyn ant vidutinės ugnies apie 8-9 min., kol oda taps traški. Apverskite ir kepkite dar 3-5 min. Iškepus, leiskite antienai pailsėti 5min., tada supjaustykite riekelėmis. 

 

4. Daržovės: įkaitinkite aliejų ir likusį sezamo aliejų keptuvėje. Apkepkite svogūną ir česnaką 30-45 sek. Sudėkite saldžiąją bulvę, kopūstą ir svogūno laiškus, kepkite 5-6 min., kol pradės šiek tiek skrusti.

 

5. Baigimas: supilkite padažą, pakaitinkite ir sudėkite makaronus. Maišykite 1-2 min., kol viskas sušils.

 

6. Patiekimas: ant makaronų sudėkite antieną ir apibarstykite sezamo sėklomis. 

 

Skanaus!

 

Už receptą ir nuotrauką dėkojame BET PIRMIAUSIA MAISTAS. 

Atgal į receptų sąrašą