ANTIENOS "TULPĖS" SU MAKARONAIS PIEVAGRYBIŲ IR POMIDORŲ PADAŽE
ingredientai
1 pakuotės marinuotų antienos
200-250 g makaronų
1 skardinės konservuotų smulkintų pomidorų savo sultyse
50-70ml riebios grietinėlės
100 - 150 g pievagrybių
2 skiltelių česnako
žiupsnelio druskos
žiupsnelio maltų juodųjų pipirų
200 ml sultinio
džiovintų žalumynų
šiek tiek aliejaus ar sviesto kepimui

ANTIENOS "TULPĖS" SU MAKARONAIS PIEVAGRYBIŲ IR POMIDORŲ PADAŽE

60 min.
2 asmenims
Gaminimas
1. Antieną iškepame orkaitėje pagal instrukcijas nurodytas ant pakuotės.
2. Pasūdytame vandenyje šiek tiek apverdame makaronus (ne iki pilno išvirimo, nes dar troškinsis padaže).
3. Keptuvėje ant šlakelio aliejaus ar tirpinto sviesto apkepiname smulkintą česnaką, tada beriame griežinėliais pjaustytus pievagrybius ir dar pakaitiname kelias minutes.
4. Į tą pačią keptuvę su pievagrybiais dedame apvirtus makaronus, pomidorus, pilame sultinį ir verdame ant vidutinės kaitros dar apie 5-10min. Vėliau pilame grietinėlę, beriame prieskonius ir dar pakaitiname apie 5min.
SKANAUS
 
Už receptą dėkojame Nuo užkandžio iki deserto. 
Atgal į receptų sąrašą