Antienos šašlykų dubenėlis su humusu ir tzatziki.
ingredientai
340 g Kitchen me marinuoto antienos šašlyko
1 puodelio ryžių
70 g humuso
150 g tzatziki padažo
Didelės saujos salotų
200 g pomidorų
Saujos alyvuogių
Raudonojo svogūno
Krapų ar kitų žolelių

Antienos šašlykų dubenėlis su humusu ir tzatziki.

45 min.
2 asmenims
Gaminimas

Šašlykus, vis pavartant,  kepkite griliuje ant vidutinės kaitros 15-20 minučių. Tuo tarpu išsivirkite ryžius, susmulkinkite pomidorus, salotas, svogūną, žoleles. Iškepus šaslykams, leiskite mėsai "pailsėti" 10 minučių. Tuomet visus ingredientus sudėliokote į dubenėlius.

 

Už receptą dėkojame Kerų puodai.

Atgal į receptų sąrašą