ANTIENOS ŠAŠLYKAS SU SALDŽIA RYŽIŲ KOŠE
ingredientai
200 g marinuoto antienos šašlyko (naudojau iš Kitchenme )
šiek tiek aliejaus kepimui
100 g ryžių
1 saujos karštame vandenyje mirkytų razinų
1 saujos aguonų sėklų
1-2 šaukštelių cukraus
1 žiupsnio druskos
200 ml riebios grietinėlės

ANTIENOS ŠAŠLYKAS SU SALDŽIA RYŽIŲ KOŠE

45 min.
2 asmenims
Gaminimas
1. Ant įkaitusios keptuvės su nedideliu aliejaus kiekiu apkepiname antienos šašlyką iki auksinės spalvos.
2. Pasūdytame vandenyje išverdame ryžius, nupilame 80proc. vandens ir į ryžius supilame grietinėlę, sudedame razinas bei aguonas, beriame cukrų, žiupsnį druskos. Verdame ant nedidelės kaitros, kol grietinėlė užvirs, tada nuimame nuo kaitros ir paliekame po dangčiu apie 10-15min.
3. Į gilesnę lėkštę dedame ryžių košę, o ant viršaus keptą mėsą.
SKANAUS
 
Už receptą dėkojame NUO UŽKANDŽIO IKI DESRTO. 
Atgal į receptų sąrašą